Scari interioare din lemn

Scarile interioare din lemn se preteaza in interiorul cladirilor de locuit si nu numai, datorita avantajelor pe care le aduc: sunt usoare, bune izolatoare, estetice. Conceptia si executarea unei scari, indiferent de tipul materialului folosit: lemn de brad, fag sau stejar, trebuie sa fie in concordanta cu stilul  constructiei.

Pentru scarile iinterioare din lemn masiv se recomanda ca lacuirea sa se realizeze imediat dupa slefuire pentru a impiedica absorbtiai umiditati din atmosfera.

Gama de scari interioare din lemn oferita de noi cuprinde modele diverse de balustri de capat, balustri intermediari, mana curenta, suport balustru, trepte si contratrepte din care puteti selecta componentele dorite pentru a obtine modelul de scara potrivit gusturilor dumneavostra.

Scara interioara din lemn reprezinta ultimul element din proiectul de constructie si amenajare a casei. Inainte de a incepe montajul scarii interioare casa trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa fie tencuita si finisata iar interiorul casei zugravit,  toate instalatiile sa fie functionale, mai ales cea termica atunci cand montajul se face in anotimpurile reci si umede: umiditatea ambientala nu trebuie sa depaseasca 60%, iar temperatura nu trebuie sa fie sub 10°C, ferestrele case trebuie sa fie deja montate.

scari, Scari Bucuresti, scari din lemn, scari interioare, , , , Permalink

Comments are closed.