Scari din lemn de stejar

Scarile din lemn de stejar sunt de departe cele mai elegante si mai durabile. Stejarul este un lemn de esenta tare foarte des utilizat in constructiile din lemn si mobila. Stejarul se intalneste in zonele de campie dar poate fi gasit si in zonele de deal. Stejarul uscat natural este foarte scump si este folosit cu precadere la scarile interioare si mobila.

Scarile interioare din lemn de stejar desi au un pret mai mare sunt totusi cele mai cautate datorita rezistentei si nuantei deosebite a lemnului natur. Pentru aceste scari nu recomandam vopsirea lor ci acoperirea cu bait sau lac pentru a pastra aspectul dat de esenta de stejar.

Executam scari interioare din lemn de stejar, trepte si contratrepte, mana curanta si balustrii strunjiti sau frezati si mobila la comanda. Folosim stejarul si pentru acoperirea scarilor din beton sau metalice.

Folosim numai materiale de cea mai buna calitate si oferim lucrari deosebite pentru a satisface toate cerintele beneficiarului. Suntem disponibili in Bucuresti si zonele apropiate.

placare scari, scari, Scari Bucuresti, scari din lemn, scari interioare, stejar, , , Permalink

Comments are closed.